Batman'da siyer kitapları dağıtılıyor

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında pazar günü düzenlenecek etkinlik öncesi Batman genelinde "Hira'dan Yükselen Nur" adlı siyer kitap dağıtılıyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde her yıl düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Batman’da da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Pazar günü Otogar yanı Mewlüd alanında saat 13.30’da gerçekleştirilecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi yapılan çalışmalarda 100 bin adet "Hira'dan Yükselen Nur" adlı siyer kitap dağıtılacağı belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri için özel olarak hazırlanan siyer kitabı ile beraber davetiyeler, Batman’da tek tek evler dolaşılarak halkına dağıtılıyor.

"Hira'dan Yükselen Nur" adlı kitap, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin üye ve gönüllüleri aracılığıyla esnafa ve evlere veriliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Hira-Der temsilcilerinden Ferit Rüzgar, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene düzenlediğimiz Kutlu Doğum etkinliklerine bu sene de devam ediyoruz. Allah'ın izniyle binlerce eve Hz. Peygamberin (sav) hayatını içeren kitabı bütün evlere dağıtıyor ve bütün aileleri bu pazar (23 Nisan) Saat 13.30'da başlayacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz. Bizler de Hira-Der olarak bütün evlerimize kitaplarımızı, broşürlerimizi yağmura rağmen dağıtmaktayız." dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler