"BATMAN'DA VAKA SAYISI ARTIYOR"

"BATMAN'DA VAKA SAYISI ARTIYOR"

Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR Batman’da artan Koronavirüs vakaları ile ilgili açıklama yaptı.
 
Özdemir  açıklamasında;
 
“Bilindiği üzere Türkiye’de görülen covid-19 vaka sayısı ve buna bağlı ölüm oranı azalma eğiliminde olmasına rağmen Batman’da vaka sayısı artış göstermektedir.
 
Hükümetimiz tarafından alınan önlemlerle salgın kontrol altına alınmış ve ülke genelinde kademeli olarak normale dönülmeye başlanmışken ilimizde vaka sayısının artması bizleri üzmüştür.
 
Değerli Batmanlı hemşehrilerimizden ricamız, İl Hıfzısıhha Kurulunun aldığı kararlara uyarak, zorunlu haller dışında evde kalmaları ve kişisel izolasyona dikkat etmeleridir.
 
Havaların ısınmaya başladığı bugünlerde, rehavete kapılmadan bir süre daha dışarı çıkmayarak salgının yayılmasını önleyebiliriz.
 
Mümkün olduğunca başkaları ile temastan uzak durup, kişisel hijyene ve maske kullanmaya dikkat ederek bu salgının ilimizde son bulması için tüm Batmanlı’ların özen göstereceğine olan inancım tamdır.
 
İlimizin ekonomik, sosyal, kültürel olarak normale dönmesi ve bu süreçten mağdur olan hemşehrilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için bu salgının son bulması bizim için oldukça önemlidir.
 
Bir kez daha Batmanlı hemşehrilerimden bu konuda özen göstermelerini rica ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” Dedi.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler