BATMAN FİNALE KOŞUYOR

GM TURİZM VE YÖNETİM DERGİSİ’nin ( POYD) resmi yayını) Türkiye turizmine katma değer sağlamak amacıyla başlatılan ve bu yıl 7.si gerçekleşecek olan ‘’Quality Management AWARDS 2016 Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da 15-30 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılan Türkiye’nin en prestijli turizm ödülü yarışmasının ilk turunda Real Konak Oteli, Güneydoğu’daki 20 büyük otel arasında ilk 8 otel içine girerek, 2. Turda yarışmaya hak kazandı.

Güneydoğu birinciliği için yarışacak olan Batman Real Konak oteli, 7 bölge birincileri ile finalde oylamaya hak kazanacak. Güneydoğu’nun en prestijli otelleri arasında yer alarak, Batman’ın turizmine ciddi katkıları olan Real Konak oteli, Petrol kentinin yanı sıra oylamada tüm kesimlerden destek bekliyor. 
 
“HEDEF BATMAN’I ZİRVEYE TAŞIMAK”
 
Hedeflerinin Batman’ın ismini turizmde zirveye taşımak olduğunu belirten Real Konak Oteli Koordinatörü Hüseyin Aslan, turizm endüstrisinde kaliteyi Yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen bu ödül töreni uluslararası arenaya taşımayı hedeflediği Türkiye turizminin  en kapsamlı ödül törenidir. Bu ödüllerle taşeron hizmetlerden tur operatörlerine ve otellere uzanarak turizm endüstrisinin bir bütün olduğunu ana teması yönetim kalitesi olan yarışmaya Batman’ımızı dahil etmek bizi mutlu etti. Bu yarışmada bize desteklerini esirgemeyen Batman basınına ve Batman halkımıza teşekkür ederim.
 
Aslan; Kentimiz Türkiye’nin en prestijli QM ödülleri yarışmasında temsil ederek 1. Turu geçtik. 2. Turuda geçip 7 bölge birincisi ile yarışıp, Türkiye’de 1 numara olmak istiyoruz. Bunun için herkesimin telefon veya internetlerinden girip, otelimize oy vermelerini bekliyoruz.”dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler