Batman'ın Alışveriş Sitesi Elmasokağı.com Tanıtıldı

Alışverişte yenilikçi uygulamaları hayata geçiren Soraçan, market alışverişleri için hazırladığı elmasokağı.com e-ticaret sitesini kullanıma sundu.

Merakla beklenen gün geldi ve Soraçan’ın online market ve alışveriş sitesi  elmasokağı.com hizmet vermeye başladı. Pek çok kategorideki market ürününü kullanıcılarına hızlı, pratik ve uygun fiyatlı olarak ulaştıracak online market ve alışveriş sipariş platformu elmasokağı.com'un lansmanı gerçekleştirildi.

Ürün çeşitliliği haricinde aktif kampanyalara da sahip elmasokağı.com ilk üyelik siparişinde 20 TL’lik indirim hakkı tanıyor. Bunun haricinde 50 TL üzeri siparişlerde ücretsiz sipariş gerçekleştiriyor.

Binlerce Ürün

elmasokağı.com; gıdadan meyve ve sebzeye, unlu mamüllerden giyim ve ayakkabıya, ev tekstilinden züccaciyeye kadar birçok kategoride 10 binden fazla ürünü online sipariş etme fırsatı sunuyor.

2 Saatte Kapında

Batman’ın her köşesine market ve mağaza alışverişini 2 saat içinde teslim edecek elmasokağı.com ayrıca market ürünleri dışında kalan binlerce farklı ürünü ise tüm Türkiye’ye kargolayacak.

Soraçan’ın Batman için anında teslimat, Türkiye için ise yenilikçi e-ticaret çözümü elmasokağı.com iOS ve Android uygulama ile web desteğine sahip.

Batman’ın her köşesine anında teslimat ürünler saat 10:00 ve 22:00 saatleri arasında sipariş teslim ediyor. Ayrıca elmasokağı.com üç tip ödeme seçeceğine sahip; online kredi kartı, kapıda kredi kartı ve kapıda nakit ödeme.

Lansmanda konuşan Soraçan Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Açan: elmasokağı.com'un depo, kurye ve kargo operasyonu tamamen bizim tarafımızdan yönetiliyor. Tüm operasyon ağı tamamen yeni bir ekipten oluşuyor. Biz Soraçan’daki deneyimlerimizle birlikte elmasokağı.com ile çok daha büyük ve biraz daha farklı bir hizmet anlayışını seçtik. Hem teknolojiyi hem de yarım asra yakın tecrübemizi müşterilerimizin memnuniyeti için kullanacağız. Yeni depolar açarak ve yeni illerde hizmet vermeye başlayarak hızlı bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde yatırımlarımız katlanarak devam edecek. Yeni adım attığımız bu sektörde odağımız Soraçan sürecinde olduğu gibi yine müşteri memnuniyetini sağlamak olacak. Bütün ticari hayatımızda olduğu gibi müşterilerimize kaliteli ve hızlı bir hizmet ve uygun fiyat sunma ve böylelikle alışverişte bizi tercih edenlerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler