Batman Lisesi geri geliyor

Batman Lisesi geri geliyor

Bir dizi ziyaret ve eğitim değerlendirmesi için Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Turgut Özal Anadolu Lisesi’ne yeniden ‘Batman Lisesi’ ismi verilmesine yeşil ışık yaktı.
 
EĞİTİMCİLERLE BİRARAYA GELDİ
 
Havaalanında Bakan Selçuk’u Batman Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir karşıladı. İlk ziyaretini Batman Valiliği’ne yapan Bakan Selçuk, Batman'da eğitimle alakalı meselelerin değerlendirilmesi için istişarelerde bulunmak ve bazı çalışmalar yapmak için bulunduklarını söyledi. Bakan Selçuk, “Burada eğitime olan talebin çok yüksek olması, eğitim standartları açısından çok hızlı bir mesafe alınması, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bunun dışında da öğretmen arkadaşlarımızla bir toplantı düzenleyip onlarla bir sohbet ortamı da oluşacak. Ben bu tür temasların yararlı olduğuna ve yerinde yapılan gözlemlerin daha sonraki aşamalar için oldukça etkili neticeler doğurduğuna inanıyorum. Bundan dolayı da Batman ziyaretimizin yararlı geçeceğine ve kısa ve orta vadede etkili sonuçlar doğuracağını düşünüyorum” dedi. Bakan Selçuk daha sonra Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda, ‘Ziya öğretmen ile eğitim buluşmaları’ kapsamında eğitimcilerle bir araya geldi.
Daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Selçuk, burada AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve partililerle görüştü. Bakan Selçuk, Milletvekili Ziver Özdemir’in Batman Lisesi adıyla açılan ve 2013 yılında Turgut Özal Anadolu Lisesi adı verilen okulun isminin değiştirilerek tekrar Batman Lisesi olması talebine de olumlu baktı.
Bakan Selçuk Batman'da inşaatı devam eden okulların ödeneğinin devam ettirilmesine de yeşil ışık yaktı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler