BATMAN MÜSİAD ‘ARAP İŞ ZİRVESİ’ FORUMUNA KATILDI

BATMAN MÜSİAD ‘ARAP İŞ ZİRVESİ’ FORUMUNA KATILDI

Müstakil sanayici ve iş adamları derneği MÜSİAD Batman Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle kalabalık bir heyetle Gaziantep’te düzenlenen iBF 2.Türk Arap İş Zirvesi forumuna katıldılar.
 
 
Zirve kapsamında düzenlenen panellerde ve ikili görüşmelerde ticaret ile yeni yatırımlar konuşuldu. 1600’e yakın Arap ve Türk iş insanın katılımıyla gerçekleşen programa; körfez ülkelerinin yanı sıra Fas, Mısır, Tunus, Cezayir, Almanya, Hollanda ve Azerbaycan’ın da aralarında bulunduğu 30’dan fazla ülkeden iş insanı katıldı.
 
İş zirvesi formu hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan İraz, Türk ve Arap yatırımcıların Gaziantep’te bir araya gelmesiyle yeni yatırımlar yapılacak.
 
Özellikle bölgemizde yapılacak yeni yatırımlarla gençlerimize yeni istihdamlar sağlanacak, son yıllarda Arap ülkeleriyle ilişkilerinde çok boyutlu ve geleceğe dönük bir dış politika izlediğine işaret eden İraz; Savunma sanayisi, makine, gayrimenkul, gıda, tekstil, demir-çelik, bilişim ve yazılım altyapısı gibi birçok alanda dünya ile yarışabilecek kalitede ürün ve hizmet üreten bir ülke konumunda olduklarını salgın sürecinde tüm dünyaya ispatladıklarının altını çizdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler