BATMAN PETROLSPOR'DA TRANSFER MESAİSİ

Emre Bayram yuvada kaldı

Kırmızı-beyazlı kulüp, orta saha oyuncusu Emre Bayram’ın sözleşmesini 1 yıl uzattı.


Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Batman Petrolspor, iç transferde Emre Bayram ile tekrar anlaştı.
Kırmızı-beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncu Emre Bayram ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
"Yuvam" dediği Petrolspor’da kalmaktan ötürü çok mutlu olduğunu bildiren Emre Bayram, Petrolspor’un bu sezon kesinlikle 2.Lig'e ulaşacağını kaydetti.


GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR


İç ve Dış transfer görüşmelerin devam ettiğini ve ‘O sene bu sene’ sloganı ile çalıştıkları belirten As Başkan ve Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “yönetimimiz ve transfer komitemiz hummalı bir çalışma içerisine girmiştir. Emre Bayram gibi kaliteli oyuncuları kadroda tutmayı başardık. Samed, Celal ve Hakan ile yarın bir görüşme yapılacak. Bu oyuncularımız ile prensipte anlaşılmış, ufak pürüzleri hallettikten sonra kamuoyuna duyuracağız.” Dedi.


TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINDAYIZ


Bir müddet önce Bayram Toysal ile el sıkışarak anlaşma yaptıklarını ama sayın Toysal’ın başka kulüple görüşmesini etik bulmadıkları için yollarını ayırdıklarını belirten Basın sözcüsü M. Fatih Ceylan, “En genç hafta sonuna kadar teknik direktörümüz ile sözleşme imzalayıp, kamuoyuna duyuracağız. Şu anda görüşme halinde olduğumuz teknik adamlar var. Yönetimimizin ile hem fikir olup, genç bir teknik adam getirmede karar kıldık. Belirlediğimiz isimle görüşmelerimiz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler