BATMAN PETROLSPOR PUAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

Batman Petrolspor - Karaman Belediyespor : 1 - 0

3.Lig 1.Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, 7. Hafta karşılaşmasında sahasında Karaman Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmadan Batman Petrolspor 1-0 galip ayrıldı.
 
Karaman Belediyespor’lu Yusuf Teke’nin kendi ağlarına gönderdiği golle Petrolspor ligde oynadığı son 4 maçını da kazanmayı başardı. 
 
Hafta içi lig karşılaşmasında, temsilcimiz Batman Petrolspor, maça şu 11 ile başladı. Kalede; Cihan Şentürk, Orhan Nahırcı, İlyas Ural, Er Bakırcı, Abdulsamet Kırım, Okan Toprak, Ali Kemal Başaran, Savaş Çakır, Akın Akman, Ahmet Teker ve Aykut Çift…Karşılaşmaya taraftarının büyük desteğini de arkasına alarak çok etkili ve hızlı bir oyunla başladı. 
 
Sağlı-sollu kanat akınlarıyla karşı kaleye iyice yüklenmeye çalışan Kırmızı-Beyazlılar, oyunun 27.-28. dakikalarında yüzde yüzlük iki net golü kaçırdı. Konuk ekip Karaman Belediyespor takımı da aynı dakikalarda mutlak bir golünü kaleci Cihan Şentürk, harika çıkardı. Batman Petrolspor aradığı golü 31.Dakikada buldu. Sol kanattan gelişen atakta, Petrolspor’lu ofansif orta oyuncusu Savaş Çakır’ın kale içine doğru açtığı ortada Karaman Belediyespor’lu defans oyuncusu Yunus Teke’nin ters vuruşu sonucu top doğrudan ağlara gitti. Etkili oynayan Batman Petrolspor Karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golden sonra da her iki takım pozisyonlar buldu. Petrolspor’dan Savaş Çakır, 41.Dakikada bir pozisyonda aldığı darbe sonucu oyuna devam edemedi. Yerine Umut Çakar girdi. 42.Dakikada Karaman Belediyespor kullandığı serbest vuruşta kaleci Cihan Şentürk’ün de parmaklarına değen top üst direkten kornere çıktı. Bu pozisyon aynı zamanda ilk devrenin son net pozisyonuydu.  
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk devreye göre daha çok orta saha mücadelesi şeklinde temposuz başladı. Petrolspor, 58.Dakika Ahmet Teker ile bulduğu mutlak bir pozisyonda topa istediği gibi vuramadı top az farkla auta çıktı. Her iki takım da oyuncu değişiklikleri oldu.  Yapılan bu değişiklikler oyunun gidişatını ve sonucunu değiştirmedi. 90+2’de Karaman Belediyespor’lu Kubilay Serbest kaleci Cihan Şentürk ile karşı karşıya geldi topu Cihan son anda çıkardı. Karşılaşmayı 1-0 kazanan ev sahibi Petrolspor oldu. 
 

Petrolspor, bu galibiyetle puanını 17’ye çıkardı. Ligde 2.sıradaki yerini korudu. 8.Hafta maçında 17 Ekim Pazar günü saat 14.00’da 1954 Kelkit Belediyespor ile Kelkit İlçe Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler