BATMAN SANAT GÜNLERİ DÜZENLENDİ

BATMAN SANAT GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Batman Sanat Günleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Batman Sanat Merkezi’nde öğretmenler tarafından hazırlanan sanat eserleri Atatürk Parkı’nda vatandaşların ziyaretine açıldı.
 
 
Atatürk Parkı’nda düzenlenen ‘Batman Sanat Günleri’ sergisine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Garnizon Komutanı Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Yakup Ömeroğlu, Şube Müdürleri, öğretmenler, usta öğreticiler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından program, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Batman Sanat Merkezi’nde öğretmenler tarafından hazırlanan sanat eserlerinin sergilendiği stantların gezilmesiyle devam etti.
 
Öğretmenler tarafından Batman Sanat Merkezi’nde hazırlanan sanat eserlerinin sergilendiği stantları tek tek gezen İl Müdürü Kurtaran ve misafirler, öğretmenleri bu güzide eserlerden dolayı tebrik ettiler.
 
Batman Sanat Günleri kapsamında düzenlen sergi açılışı sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, program ile ilgili bilgi verdi.
 
Batman’ın sanata ve sanat faaliyetlerine duyarlı bir şehir olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran “Batman Sanat Merkezimizin bünyesinde bulunan görsel sanatlar ve müzik atölyelerimizde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz istedikleri her an sanatları yaşatma fırsatı buluyorlar. Geçen bir yıllık süre zarfında hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz Batman Sanat Merkezimizde çok güzel eserler ürettiler. Bugün burada sergilenen sanat eserleri, öğretmen ve öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşuyor. İlimiz Batman, her zaman sanata ve sanat faaliyetlerine duyarlı bir şehir oldu. Bugünde bu güzide eserlerin sergilenmesi bu duyarlılığın en açık göstergesidir. Tüm vatandaşlarımızı Batman Sanat Merkezimizde hazırlanan el emeği göz nuru olan bu sanat eserleri görmeye davet ediyorum” dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler