Batman Üniversitesi Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu Başlıyor

Batman Üniversitesi tarafından 3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu yerli ve yabancı 400’ün üzerinde akademisyenin katılımı ile başlıyor.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu’nun bu yıl “Enerji ve Petrol” teması ile düzenlendiğini ve şu ana kadar yerli ve yabancı toplamda 400’ün üzerinde akademisyenin başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Sempozyumun 25 dalda bildiri kabul ettiğini belirten Rektörümüz Durmuş, bildirilerin 15 farklı salonda sunulacağını belirtti.

Rektörümüz Durmuş, sempozyumun uluslararası nitelikte düzenlendiğini belirterek, şehrimize yerli ve yabancı akademisyenlerin gelerek tanıma fırsatı bulacağını ve böylece şehrimizin tanıtımına katkı sunacağını belirtti.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüste düzenlenecek olan Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu’nun 9:30’da yapılacak olan açılışına tüm Batmanlıları ve Basın Mensuplarını beklediklerini ifade eden Rektör Durmuş, Sempozyumun Batman’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler