Batman Valisi Beşiri'de incelemelerde bulundu

Birtakım ziyaretlerde bulunmak için Beşiri ilçesine giden Batman Valisi Ahmet Deniz, ilçede devam eden çalışmaları inceledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, birtakım ziyaretlerde bulunmak amacıyla gittiği Beşiri ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyarette Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu eşlik etti.

Hükümet Konağı bahçesinde Beşiri Kaymakam Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Deniz, kaymakamlık makamına geçerek yetkililerden çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Deniz, kaymakamlık ziyaretinin ardından esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Deniz,  son dönemlerde yaşanan olaylara değinerek huzur ve güven ortamının tesisi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Bu konuda işbirliği içinde olmanın önemli olduğunu dile getiren Deniz, “Huzurun olmadığı yerde hizmetin de yatırımın da bir önemi kalmıyor. Biz, birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güveni tesis ettiğimiz sürece hizmet ve yatırımlara daha kolay ulaşma imkânı buluruz.” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından, yapımı tamamlanan Beşiri Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 15 yataklı hastanenin hizmete açılması için son hazırlıkların yapıldığını belirten yetkililer, 5 uzman doktor ve bir diş hekiminin görev yapacağı hastanede 24 saat ilçe halkına acil sağlık hizmetinin verileceğini açıkladılar.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Deniz, kurum yöneticileri ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Deniz, inceleme ve ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler