BATMAN YEDİİKLİM KPSS KURSU

Ankara merkezli 25 yıldır var olan ve 5 yıldır Batman’da bir şube olarak kaliteli ve güvenli hizmet vermenin gururunu ve Türkiye’deki kurumlara yüzlerce memur kazandırmanın onurunu yaşamaktayız.

Bilindiği üzere Üniversiteler her yıl binlerce mezun vermektedir. Tabi gençlerimiz nitelikli bir yapıya ulaşır. Ancak işsiz bırakılmaktadır. Gençlerimizin önünde sınavlar bir set oluşturmaktadır. Gençlerimizin bu setleri aşması için iyi bir çalışma ve iyi bir Kursa ihtiyaç duymaktadır. Tamda burada Batman’da bir marka haline gelmiş olan Yediiklim Kpss Kursu gençlerimizin geleceği için tüm gayretiyle çaba sarfetmektedir. Batman’ın en iyi ve Resmi kpss kursu olarak kendi alanında uzman öğretmenlerle çalışmayı ve kaliteli ve bol yayın ile hizmet vermeyi ilke edinmiş bulunmaktayız. Batman’da bir idol haline gelmiş olan Yediiklim Kpss Kursu Üniversitelerden mezun olan ve artık emeklerinin meyvelerini yemek isteyen gençlerle ilgilenmekte ve emeklerinin karşılıklarını alıp güzel bir hayatı inşa etmeleri için gereken fedakarlıkları göstermektedir.

2018 Genel memurluk ve Öğretmenlik sınavları için gereken tüm kadro ve hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Genel memurluk ve öğretmen adaylarını Yediiklim Kpss Kursu çatısı altında sınava hazırlanmalarını tavsiye etmekteyiz.

Bu uğurda çalışan tüm Memur adaylarına başarılar dileriz.

ADRES: DİYARBAKIR CAD. ŞANLI APT.KAT:1 NO:1 ( KİMLİK MAĞ.ÜSTÜ )

TEL: 0488 214 00 03 - 0543 621 83 82

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler