BATMAN’A AĞIR HAKARETLER

BATMAN’A AĞIR HAKARETLER

Batman hakkında asılsız iddialarla dolu kitap bir an evvel toplatılmalı ve sorumluların Batman halkından özür dilemesi gerekiyor.

Objektif’i ziyaret eden Batman 26. Dönem Milletvekili M.Ali Aslan, Türkiye İş Bankası, Kültür yayınları tarafından basılan “Türkiye’nin Kültür Atlası” kitabında, Güzide ve güzel şehrimiz Batman ile ilgili, ipe sapa gelmez, hakikat ve bilimsellikten uzak yalancı ve yaralayıcı ifadeler kullanıldığını ifade ederek, yazılan kitaba tepki gösterdi.

BATMAN HAKKINDA ASILSIZ İDDİALAR

M. Ali AslanTürkiye İş Bankası, Kültür yayınları tarafından basılan kitapla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Aslan “ Prof.Dr. Kenan Mortan ve Prof. Dr. İbrahim Atalay adıyla yazılan ve Türkiye İş Bankası, kültür yayınları tarafından basılan, “Türkiye’nin Kültür Atlası” kitabında, güzel ve güzide şehrimiz Batman ile ilgili;

- Kadınların % 50’nin düzenli ilkence gördüğü,

- Her 5 Çocuktan birinin ailede ensest ilişkiye maruz kaldığı

- Kadın intiharları sıralamasında 1. Sırada olduğu gibi,

İpe sapa gelmez, hakikatten uzak, ahlak ve bilimsellikten uzak, yüz kızartıcı, yalan iddialarla dolu, karalayıcı, aşağılayıcı, yaralayıcı ve onur zedeleyici, hakaret ve iftiraların evvela yazarlarını, yayınlayan ve kitabın tanıtımını yapanları, 26 Dönem Batman Milletvekili olarak şiddetle ve esefle kınıyorum” Dedi.

KİTAP HEMEN TOPLATILMALI VE SORUMLULAR BATMAN HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Açıklamasının devamında Aslan “ Bir an önce sorumlular asil ve onurlu Batman halkından özür dileyip, kitabı ivedilikle toplatmalıdırlar.”

Aslan ayrıca adı geçen bankadaki hesap ve kartları için iptal başvurusu yaptığını söyledi.

M.Ali Aslan kitbın toplatılması ve sorumluların Batman halkından özür dilemesi gerektiğini, Türkiye İş Bankası'na dilekçe yolladığını ifade etti.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler