Batman’da binlerce aileye kurban eti ulaştı

Batman Umut-Der Gıda Bankası, kurban bayramında 3 bin 740 aile kurban eti ulaştırdığını açıkladı.

Batman’da yaptığı yardımlarla tanınan Umut-Der Gıda Bankası, bu bayramda da fakir ve yardıma muhtaç kimseleri unutmadı. Yüzlerce kişiden oluşan dernek üye ve gönüllüsüyle kurban bayramında mahalle mahalle dolaşarak fakir ve kimsesiz muhtaç ailelere et dağıtan Umut Der üye ve gönüllüleri, dar gelirli ailelerin umudu haline geldi.

Yaptıkları çalışmaları dernek binasında düzenledikleri basın toplantısıyla açıklayan Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, “Umut Kervanı yardım Platformu üyesi ve Umut Kervanı Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Batman Umut-Der olarak bizler de Umut Kervanı Yardım Platformu’nun yönlendirmesiyle aynı çalışmayı Batman ve bölgesinde sürdürdük.” diyerek 3 bin 740 aileye 1,5 kilogramda oluşan kurban eti yardımında bulunduklarını belirtti.

Ekinci, Umut Der’e kurbanlık vekâletlerini veren ve kurbanlıklarının dağıtımına aracı kılan kurban sahiplerine ve kurbanlık etlerinin hak sahiplerine ulaştırılması için çaba sarf eden tüm üye ve gönüllülerine teşekkür etti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler