Batman’da binlerce sporcu ağırladık

Batman’da binlerce sporcu ağırladık

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 sezonunda, Türkiye’nin farklı illerinden birçok kategoride binlerce sporcu ağırlayarak ilimizin tanıtımına büyük katkı sundu.
Futbol, basketbol, hentbol, badminton, atletizm, oryantring ve daha bir çok grup ve yarı final müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kentin tanıtımını sporla ciddi anlamda yaptıklarını söyledi.
 
“SPORLA TURİZM VE EKONOMİ CANLANIYOR”
 
Sportif faaliyetlerle turizm ve ekonominin canlandığını belirten İl Müdürü Eren; “Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi, kulüpler ve özel turnuvaların ilimize alınması için Bakanlığımız ve Federasyonlarımız nezrinde ciddi girişimlerimiz olmuştur. Tecrübeli ekibimizle tüm organizasyonları rahatlıkla yaptık.  İlimize gelen yüzlerce takımda yer alan binlerce sporcu, antrenör ve yöneticilerinin konaklaması, alışveriş yapmaları ve turizm bölgelerimizi gezmeleriyle tanıtıma ve ekonomimize büyük katkı sunuyor. Sporun yanında konaklamada otellerimiz, alışverişlerinde esnaflarımız ve boş zamanlarında turizm bölgelerimizi gezmeleri olumlu yönde yansımalarını aldık. Tüm kafilelerimizle yakından ilgilenip yardımcı olduk. İlimizden ayrılan iller ve takımların hepsi %100 memnuniyetle ayrılmıştır. Çünkü bu alanda büyük bir gayret sarf ettik. Batman’ımıza ne kadar hizmet etsek azdır.” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler