BATMAN’DA İLK GALİBİYET!

BATMAN’DA İLK GALİBİYET!

Kendi saha ve seyircisi önünde Artvin Hopa’yı ağırlayan Petrol, 82. dakikada bulduğu altın değerindeki golle galibiyete uzandı.
Bu galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz, lider Arnavutköy Belediyespor’un ardından 2. sıraya yerleşti.
 
Bu sezon 5. maçına çıkan kırmızı – beyazlı ekip, Hopa galibiyetiyle birlikte Batman’da ilk üç puanını almış oldu. Oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 beraberlik çıkaran temsilcimiz, daha önce Batman’da oynadığı iki karşılaşmadan da eşitlikle ayrılmıştı.
 
İLK DEVREDE ARADIĞI GOLÜ BULAMADI
 
Dün saat 14.30’da Batman şehir stadyumunda Artvin Hopaspor’u ağırlayan Batman Petrolspor, karşılaşmaya istekli başlayan taraf oldu. Hopaspor kalesine organize ataklar geliştirmeye çalışan temsilcimiz, üçüncü bölgede bir türlü hedefine ulaşamadı. Güçlü savunma ve orta sahasıyla öne çıkan kırmızı – beyazlı ekip, oyun kontrolünü elinde tuttuğu karşılaşmanın ilk devresine aradığı golü bulamadı. Ancak diri görüntüsüyle hem stadyum hem de TRT Kurdi ekranlarından maçı izleyen taraftarlardan tam not alan Petrol, galibiyet golünü ikinci devreye sakladı.
 
AKIN AKMAN’IN GOLÜ GALİBİYETİ GETİRDİ
 
Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyunun hakimi olan Petrolspor, Hopaspor kalesinde geliştirdiği ataklarda şansızlığını 82. Dakikada kırmayı başardı. Ceza sahası dışından topu kaleye gönderen Akın Akman, kaleciyi avlayarak Petrolspor’u 1-0 öne geçirdi. Stadyumun bayram yerine döndüğü golün ardından skoru korumaya çalışan temsilcimiz, kalan dakikalarda çok sayıda kontra atak geliştirmesine rağmen ikinci golü bulamadı. 5 dakikalık uzatmanın ardından kazanan taraf olan Petrolspor, puanını 11’e yükselterek, puan cetvelinde de zirvenin ortağı oldu.
 
MAÇ SONU BÜYÜK COŞKU YAŞANDI
 
Zorlu maçın ardından altın değerindeki üç puanı hanesine yazdıran Petrolspor’u taraftarlar bağrına bastı. Maç sonunda Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı selamlayan futbolcular, akabinde taraftarlarla tezahüratlar yaparak galibiyeti kutladı. Öte yandan temsilcimiz, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler