Batman’ı öve öve bitiremedi

Batman’ı öve öve bitiremedi

Bir dönemler dünyaca ünlü Michael Jackson ve Whitney Houston'un vokalistliğini yapan, ABD'li sanatçı Della Miles, Batman konserinin ardından yaptığı açıklamada Batman’ı övdü.
 
‘BATMAN'IN SİYAH İNCİSİYİM’
 
           Batman Belediyesinin kültür etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz gün Batman’a gelen ve konser veren ABD’li siyahi sanatçı Della Miles, Batman’ı öve öve bitiremedi. Miles, şunları söyledi; “Batman'ın tarihi ve kültürel atmosferinden çok etkilendim. Burayı çok sevdim. Sıcak ve samimi buldum. Hasankeyf beni büyüledi. Küçük bir şehir turu yaptım; İnsanlar öyle sıcakkanlı ve misafirperver ki; kendimi evimde hissettim. Bir dükkanda beni siyah inciye benzeterek yöresel kahvelerinden ikram ettiler. Ben de artık kendimi 'Batman'ın Siyah İncisi' olarak nitelendirebilirim. Bu ülkeyi, insanlarını ve ezgilerini çok seviyorum. Gözlerinizdeki samimiyet beni her gün biraz daha yaklaştırıyor sizlere. Yavaş yavaş sizlerden biri oluyorum.
     Yurt dışında bize anlatılan Türkiye ile buradaki Türkiye arasında inanılmaz büyük farklar var.” Konserden bir gün sonra çiğ köfte ve kebap keyfi yapan, ardından Hasankeyf'i ziyaret eden ve yöre halkıyla kucaklaşan Della Miles, tarihi dokuda bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken, Hasankeyf'i baştan sona yaya olarak dolaşıp kendisine eşlik eden yetkililerden bilgiler alarak sık sık hayranlığını dile getirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler