Batman’ın Börekçisi ‘’Hasan Börekçilik’’

Kültür Mahallesi Adalet Caddesinde bulunan Hasan Börekçilik, En güzel lezzetleri Batmanlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Uzun  yıllardır hizmette olan Hasan Börekçilik, kıymalı, kaşarlı, peynirli ve sade börek çeşitleri ile  birlikte simit poğaça ve bayoz çeşitleriyle müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Tamamen kendi üretimini yapan Hasan Börekçilik, ürünlerinde iddialı. Güler yüzlü personelleri ile hizmet çıtasını üst seviyeye taşıyan Hasan Börekçilik  ev ve işyerlerine paket servisi de yapıyor.

Amaçlarının, Batman’da börek algısını değiştirmek olduğunu belirten İşletme Sahibi hasan bey : “ Hasan Börekçilik olarak hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Batman’dan Türkiye’ye yayılan enfes börek markasını Batman’a taşıdık. Batman’ın börek eksikliğini giderdiğimiz için mutluyuz. Börekte oldukça iddialıyız, bütün halkımızı bu lezzeti tatmaya mekanımıza bekliyoruz, böreğimizi bir yiyen bir daha isteyecek. Böreklerimiz günlük ve tazedir burada özel fırınlarla pişiriliyor. Börek algısını değiştirecek tatlarla hizmetteyiz” dedi.  Hasan Börekçilik’e 0539 896 00 73 numaralı hattan ulaşılabileceği belirtildi.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler