Batmanlı gıda toptancıları bir arada

Batmanlı gıda toptancıları bir arada

Bir süre önce kurulan Batman Gıda Toptancılar Derneği resmi açılışını protokolün katılımıyla gerçekleştirdi.
 
Gültepe Kavşağı Eflatun Caddesi Tepe Plaza'daki Batman Gıda Toptancılar Derneği'nin açılışına Batman Valisi Hulusi ŞaBatman Gıda Toptancıları Derneği adına konuşan Dernek Başkanı Süleyman Emek, ''Gıda toptancılarının birlik ve beraberliği için bir araya gelerek güç birliği oluşturmak amacıyla bu derneği kurduk. Dernek olarak 81 aktif üyemiz bulunmakta, üye kayıtlarımız da devam etmektedir. Batman'da faaliyet gösteren ve üyemiz olan 140 şirketin amacı tüm gıdacıları kapsayan bir dernek hüviyetine bürünmek, yerel marketlerin faaliyetlerini daha kaliteli ve kurumsal bir yapıya dönüştürmektir. Şu andaki 61 bin metrekarelik alanda üyelerimiz mevcut yerleriyle yetersiz bir alanda hizmet vermektedir.
 
 
Aktif olan üyelerimizin bünyesinde 1100 personel 900 araç, 237 distribütörlük ile faaliyet yürütülmekte. Firmalarımıza günlük olarak 80 adet tır şehre giriş yapmakta.
 
Bundan dolayı ileriye dönük çok amaçlı modern bir Gıda Toptancıları Sitesine ihtiyaç duyulmakta. Bu konudaki çalışmalarımıza sayın Valimizin tensip ve himayesiyle yapılacak olan istişareler neticesinde kendisinin bize vereceği direktifler doğrultusunda adım atmaya ve Batmanımıza ciddi katkılar sunmaya hazırız'' dedi.hin, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler