Batmanlı yönetmene iki ödül

Batmanlı yönetmene iki ödül

Batmanlı başarılı yönetmen Faysal Soysal’ın çektiği ‘Ceviz Ağacı’ filmi, 27. Altın Koza film festivalinde ‘en iyi Oyuncu’ ve ‘en iyi Film Müziği’ dalında iki ödül birden almayı başardı.
 
ALTIN KOZA'DAN İKİ ÖDÜL
 
Üçyol Filmi ile uluslararası ödüller alan ve adından söz ettiren Batmanlı Yönetmen Faysal Soysal, şimdide ‘Ceviz Ağacı’ filmi ile 27. Altın Koza film festivalinde iki ödül birden aldı.
Yeni tip Koronavirüs koşulları nedeniyle İstanbul Beşiktaş Süleyman Seba Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde, ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl Pandemi kurallarına uygun olarak 14-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda toplam 10 film yer aldı.
 
Dijital ortamda gösterimleri yapılan filmlerin yapılan değerlendirmesinde Batmanlı yönetmen Faysal Soysal’ın yönettiği ‘Ceviz Ağacı’ filmindeki performansıyla oyuncu Serdar Orçin En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alırken, Payam Azadi’nin yaptığı film müziği ise En İyi Müzik Ödülünü aldı. Kadın cinayetlerine ve toplumsal meselelere vurgu yapan Ceviz Ağacı filmi böylece 27. Altın Koza film festivalinden iki ödül birden alarak adından söz ettirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler