BATMANLILAR MİTİNG İÇİN DİYARBAKIR'DA OLACAK

BATMANLILAR MİTİNG İÇİN DİYARBAKIR'DA OLACAK

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Temsilciliği, bu pazar Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" mitingine bütün Kudüs aşığı Batmanlıları davet ederek Batman'dan mitinge gitmek isteyenler için araç kaldırılacağını açıkladı.
 
İşgalci Amerika'nın Kudüs'ü siyonistlere peşkeş çekme planına yönelik bütün İslam dünyasında tepkiler çığ gibi büyürken, Peygamber Sevdalıları Vakfı, bu pazar günü Küdüs'e sahip çıkma mitingine hazırlanıyor.Kudüs'ün büyük tehdit altında olduğunu belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Aydın, Kudüs sevdalısı Batman halkını Diyarbakır'da yapılacak mitinge davet etti.
 
"BU ŞEYTANİ PLAN ÖNLENMEZSE DİĞER KUTSAL BELDELERİMİZ DE TEHDİT ALTINDA OLACAKTIR"
 
İhanet planının sadece Kudüs'ü değil bütün İslam âlemini tehdit ettiğini vurgulayan Aydın, "Yüzyılın Anlaşması isimli ihanet projesinin amacı, başkenti Kudüs olan büyük Yahudi devletini kurmaktır. İslam dünyasının kalbinde, İslam'ın en büyük düşmanlarının eliyle kurulacak bu devlet, İslam dünyasını tehdit edecektir. Bu şeytani plan önlenmezse, Kudüs siyonist çetenin elinden kurtarılamazsa yarın diğer kutsal beldelerimiz de tehdit altında olacaktır. Kudüs güvende olmazsa Mekke, Medine, İstanbul, Diyarbakır ve diğer tüm İslam şehirleri düşmanın saldırısı altında olacaktır. İslam ümmeti, tüm Müslümanlar bu büyük tehlikenin farkında olmalı, her platformda Kudüs'e sahip çıkmalı, Kudüs'ün yalnız olmadığını haykırmalıdır." dedi. (İlkha)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler