BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞACAK

İBDF YÖNETİMİ RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

Batmanlıların 2. Yenikapı buluşması için  çalışmalar başladı.
 
 
İstanbul Batman Dernekler Federasyonu (İBDF) Başkanı Recep Taşkıran ve Başkan Yardımcı Aysel Esen Sili RADYO YÜKSEL’de DJ Mert Atalay’ın canlı yayın konuğu oldular.  Taşkıran ve Sili, Yenikapı’da düzenlenecek Batman Buluşmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundular. 
 
İstanbul Yenikapı’da 2019 yılında ilki düzenlenen Batman buluşmasının,19-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında, ikincisinin düzenleneceği etkinlik için hazırlıklara başlayan İBDF Yönetimi Batman’da hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ettiler. 
 
 Bu çalışmalar kapsamında Batman ve Bölgenin en çok dinlenen radyosu Radyo Yüksel’e konuk oldular. Radyo programında açıklamalarda bulunan İBDF Başkanı Recep Taşkıran “19-22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceğimiz Batman Buluşmasında tüm Batmanlı dostlarımızı davet ediyoruz. İş adamlarımızla, sivil Toplum Örgütlerimizle, Batmanlı hemşerilerimizle ve basınımızla Batman’ımızı en iyi şekilde temsil edip, Batman’ı İstanbul, Türkiye ve Dünya’ya tanıtmak için her türlü çabayı sar edeceğiz. Tüm siyasi partilerle diyalog içindeyiz ve hepsi ile aynı mesafedeyiz. Hiçbir farklılık gözetmeden ortak paydamız olan Batman ismi ve tanıtımı mücadele edeceğiz. “ dedi.
 
İBDF Başkan Yardımcısı Aysel Esen Sili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Sili “ 19-22 Mayıs tarihleri arasında Yenikapı’daki Batman buluşmasında alanımız üç bölümden oluşuyor. Birinci bölümüzde bulunan sahnede Batmanlı sanatçılarımızı ağırlayacağız. Sanatçılarımız belirlenen programa uygun bir şekilde sahne alacak ve konserler verecekler. İkinci bölüm kültür etkinlikleri ve STK’lar hazırlanacak. Üçüncü bölümde ise Batmanlı esnaflarımız stantlarında Batman’ın lezzetlerini sergileyecekler. Batman’a has yemek, tat ve lezzetleri İstanbul’daki Batmanlılarla buluşturacaklar. En iyi şekilde organize edeceğimiz Yenikapı’daki Batmanlılar buluşmasında açılışa özel sürprizlerimiz olacak” dedi. (Faruk Çiftçi)
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler