BEDİRHAN BENEK’TEN BOMBA BİR ESER

BEDİRHAN BENEK’TEN BOMBA BİR ESER

Ses Sanatçısı Bedirhan Benek bomba bir çalışma ile adından söz ettirmeyi başardı.

 

Sanatçı Bedirhan Benek, İç Anadolu yöresine ait çok güzel ve hareketli çalışma “EDALI DA MODALI YAR” ile müzik listelerindeki yerini aldı. Benek’in Edalı da Modalı Yar adlı single çalışması dijital platformda yayınlandığı ilk günden itibaren müzik severlerden tam not alarak, kısa sürede tıklanma rekorları kırdı.

BEDİRHAN BENEK YENİ ÇALIŞMASIYLA REKORA KOŞUYOR

Avrupa’da yaşayan çifte vatandaş Bedirhan Benek, Oya Başar ve Ali Sunal’ın başrol oynadığı “YUSUF YUSUF” adlı sinema filminde “ÇETLEŞ” şarksı ile ününe ün kattı. Ardından “BAK HELE” adlı şarkısı ile müzik piyasalarındaki yerini daha da üst sıralara taşımayı başaran Benek, geçtiğimiz günlerde dijital platformda yayınlanan “EDALI DA MODALI YAR” adlı yeni çalışması ile müzik platformlarına hareket katarak, müzikseverler ve hayranlarından tam puan alarak büyük ilgi topladı.

Yeni çalışmasının piyasaya çıkması ile birçok Televizyon kanalına konuk olarak katılarak yeni çalışmasını seslendirdi.

BENEK “RADYO YÜKSEL”DE DJ MUZO’YA KONUŞTU

“Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en çok dinlenen radyosu” ödülüne sahip “RADYO YÜKSEL”de DJ Muzo’nun sunduğu programa Almanya’dan canlı telefon bağlantısı ile katılarak, bölgedeki müzikseverlerle buluşma ve sesini duyurma fırsatını yakalayan Benek, Radyo Yüksel” dinleyicilerine Edalı da Modalı Yar şarkısının çalışmaları ve çekilen klip ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. (Faruk Çiftçi)

BEDİRHAN BENEK

"EDALI DA MODALI YAR"

Klip Linki ;

 https://www.youtube.com/watch?v=S1ZRFPgKNf0

 

 

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler