BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI

BELEDİYE 12 YENİ OTOBÜS ALDI

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, toplu taşımayı rahatlatacak 12 yeni otobüsün Şubat ayı içerisinde Batman’a kazandıracaklarının müjdesini verdi.
 
Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan basın açıklamasına Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, belediye birim müdürleri ve otobüs üretim firması yetkilileri katıldı.
 
10 adet 12 metre uzunluğunda, 2 adet 18 metrelik körüklü otobüs olmak üzere DMO üzerinden alımı yapılan toplam 12 adet otobüs için yetkili firma ile sözleşme imzalayan Belediye Eş Başkanları, ulaşıma yenilik getirecek çalışmaların önümüzdeki aylarda çok net bir şekilde kendini göstermeye başlayacağını belirtti.
 
Kent merkezinden geçen ve yaklaşık 10 Kilometre uzunluğunda olan DDY güzergâhının Toplu Taşımada kullanılması için Belediye Eş Başkanlarının talimatlarıyla proje hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı M.Zeki Hedekoğlu, projenin tamamlanmasıyla DDY nezdinde görüşmelere başlanacağının bilgisini verdi.
 
Mahalle içlerine 100 adet durak, ana aktarma noktası durağı, 4 akıllı durak, 4 akıllı kart dolum noktası gibi yeni çalışmaları hayata geçireceklerinin müjdesini de veren Belediye Eş Başkanları; “Toplu taşıma alanındaki ulaşımı rahatlatmak için alımını gerçekleştirdiğimiz yeni otobüslerin yanında uygulamaya koyacağımız yeni tedbirlerle ulaşımı rahatlatacağız. Halkımızın ulaşım ihtiyacını karşılamaya yönelik ciddi uğraşlarımız var. Toplu taşıma hizmetini daha da konforlu hale getirmek için arayışlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah şubat ayı içerisinde alımını yaptığımız 12 otobüsümüzün hizmete girmesiyle toplu taşımadaki sıkıntıları azaltacağız” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler