BELEDİYEDEN, NUMARATAJ SİSTEMİNİ TANITIMI

BELEDİYE, NUMARATAJ SİSTEMİNİ TANITTI

Batman Belediyesi, E-Belediye, E-Plan, Kent Bilgi Sistemi ve Numarataj Lansmanını yaptı.
 
 
BELEDİYE, NUMARATAJ SİSTEMİNİ TANITTI
 
Batman Belediyesi hizmete sunduğu Kent Bilgi sistemi Lansmanı, Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in katılımıyla yapıldı.
 
ÇOK AZ İLDE UYGULANAN BİR SİSTEM
 
Başkan Vekili Hulusi Şahin “Belediyemizin vatandaşlarımıza direk dokunan en önemli hizmetlerinde olan Numarataj hizmetleri ve bunun alt yapısını oluşturduğu pek çok hizmetlerin sunumunu yaptık. Buna benzer vatandaşlarımıza dokunan pek çok hizmetimizin önümüzdeki günlerde lansmanını yapacağız Çok az ilde uygulanan birtakım akıllı sistemleri adres sistemi içerisine monte eden yeni, gelişmiş bir mekanizmayı şehrimize kazandırıyoruz. Bunun içerisinde vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak pek çok unsur var. Ayrıca belediyenin hizmetlerinde de kolaylık sağlayacak çok önemli detaylar bulunuyor. Bu sistem üzerine eklediğimiz kadar geliştirilebilir sizin istek ve kabiliyetlerinizle çok daha kapsamlı hale gelebilir uygulamadır. Bundan sonra belediyemiz pek çok çalışmasını kent rehberiyle pek çok ilaveyi üzerine ekleyerek çok daha gelişmiş, çok daha kapsamlı, vatandaşımızın daha fazla hizmetine sunulabilecek bir mekanizmayı hayata geçiriyoruz” dedi.
 
VATANDAŞIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN BİR SİSTEM
 
Kapı numaratajları üzerindeki karekod’dan en yakın toplanma alanı, en yakın eczane, en yakın hastane ve belediyeden alınabilecek hizmetlerle ilgili bilgiye ulaşılabileceği belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler