Belediyeden sert yanıt

Belediyeden sert yanıt

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in Batman Belediyesindeki antrenörler ile ilgili sözlerine belediyeden sert yanıt geldi.
 
Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı; “Belediye bünyesine kapasitenin çok üzerinde 92 çalıştırıcı alındığında, yüzlerce belediye personelinin işlerine son verildiğinde seslerini çıkarmayıp Belediye yönetimi seçimlerden sonra seçilmişlere devredildiğinde statlarını Belediye çalışmalarına kapatan uygulamalara imza atanların, makam ve mevkileri nedeniyle Belediyeye ve çalışanlarına selam vermekten korkanların Belediye uygulamaları konusunda yol gösterici rollere bürünmeleri düşündürücüdür.
Belediye Spor İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları, yapılanmasının değiştirilmesi ve yeni spor politikamız konusunda kamuoyu defaten bilgilendirilmiştir. Buna rağmen ilgili müdürlük bu konudaki uygulamalarımızdan rahatsızlık duyuyorsa personellerimizi kendi kadrolarına hakları saklı kalmak kaydıyla naklen alabilir. Biz emeğin ve ekmeğin kutsallığına inanarak kimsenin işsiz ve aşsız kalmaması için çabalıyoruz. Söyleyecek sözü ve yapacak uygulaması olan herkesi gazete haberleri aracılığı ile mesajlarını iletmelerini değil Belediyeye uğrayıp bir kahve içmeye davet ediyoruz. Bu ziyaretler yapıldığında Batmana daha yararlı hizmetler yapılmış olacaktır. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi bürokratlarımıza da açıktır. Ancak Belediyeye gelmekten imtina edenlerin Belediye uygulamaları konusunda öneride bulunma açıklamalarını da abesle iştigal olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz” denildi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler