BELEDİYEMİZDEN BATMANLILARA ŞİİR VE İLAHİ DİNLETİSİ

Batman Belediyesi Üç Aylar’ın başlaması dolayısıyla hazırladığı ‘Dursun Ali ERZİNCANLI ve Recep ARSLAN ile Şiir ve İlahi Dinletisi’ etkinliği Batmanlılarla buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Mart Ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘Dursun Ali ERZİNCANLI ve Recep ARSLAN ile Şiir ve İlahi Dinletisi’ 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nu dolduran izleyicileri mest etti.

Üç Ayların başlaması münasebetiyle ‘En Sevgiliye Yolculuk, Birlik ve Kardeşlik İçin El Ele’ temalarıyla hazırlanan ‘Şiir ve İlahi Dinletisinde’ Recep ARSLAN birbirinden güzel ilahileri seslendirirken Okuduğu tasavvuf şiirleriyle herkesin gönlünde taht kuran Dursun Ali ERZİNCANLI ise muhteşem şiir yorumuyla salonda bulunan dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Programın kapanışında 15 Temmuz’un kahramanlarından olan Ömer HALİSDEMİR için yazdığı şiiride seslendiren ‘Dursun Ali ERZİNCANLI izleyicilere duygulu anlar yaşatırken programın sonunda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Abidin BİNGÜL, Dursun Ali ERZİNCANLI ve Recep ARSLAN’ çiçek ve petrol pompası maketi takdim ederek teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler