BEM-BİR-SEN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

BEM-BİR-SEN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve İl Yönetim kurulu üyeleri Zabıta Teşkilatının 195. kuruluş yıldönümü ve Zabıta haftası münasebetiyle Batman'da görev yapan zabıta memurlarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.
 
TPAO Kristal Parkta gerçekleştirilen kahvaltı programına Batman Belediyesi Zabıta Müdür V. Muharrem Kara ve Batman’da görev yapan bütün zabıta personelleri katılım sağladılar.
 
 Programda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Diyaddin Demirhan: “Zabıta Memurlarımızın kanunlardan aldığı güçle bir kolluk kuvveti olarak, halkın huzur, sağlık ve güveninin sağlanmasının önemli teminatlarından biri olduğunu ifade eden İl Başkanı Demirhan,  “‘İyiliği emretmek, Kötülüğü men etmek’ gibi mukaddes bir gayeyi hayat düsturu olarak yaşayan, asaletini tarihten alan bu teşkilat sağlık, huzur ve güvenin teminatı için her daim görev başındadır. Özellikle pandemi döneminde hayatları pahasına büyük görevler icra eden Zabıtalarımızın önemi bir kez daha çok net bir şekilde görülmüştür. Bu köklü teşkilatımızın Sadece Zabıta haftasında değil, her zaman  yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.eleri Zabıta Teşkilatının 195. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası münasebetiyle Batman’da görev yapan zabıta memurları ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler