BESOB’UN YENİ BAŞKANI KAPLAN

Bir kaç kez yapılamayan ve ertelenen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimi nihayet yapıldı.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( BESOB ) geçtiğimiz hafta seçime gitti. Seçime iki listeden girildi. BESOB seçimlerine birinci listeden , Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Salih Kaplan ve ekibi girerken.

Eski BESOB Başkanı Talat Kara’nın da için de yer aldığı, İkinci listeden Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Raşit Yaşar ve ekibi girdi.

1 OY FARKLA KAZANDILAR

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, son yılların en çekişmeli kongresini geride bıraktı. Çarşamba günü Esnaf Kefalet Kooperatifin de yapılan seçimde 2 liste yarıştı. 54 üyeden 51 üyenin geçerli oyu sayıldı. 26 oy alan M.Salih Kaplan ve ekibi seçimin galibi oldu. Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Raşit Yaşar ve ekibi seçimi 1 oyla kaybetti.

BESOB’TA YENİ YÖNETİM

Mehmet Salih Kaplan Başkanlığındaki Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi şöyle oluştu.

Başkan  : Salih Kaplan,

Başkan Vekili : Cemil Turan,

Yönetim Kurulu Üyeleri : Seyfettin Göner,  Nedim Altun,  M.Şah Çiftçi

KAPLAN’DAN TEŞEKKÜR

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yeni Başkanı Mehmet Salih Kaplan seçim sonunda oy kullanan oda yöneticilerine teşekkür ederek şöyle derdi; “ Odalar Birliği seçimini değerli oda yöneticilerinin oyları ile kazandık. Seçimde bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm oda yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Çünkü bundan sonra tüm oda yöneticilerini temsil edeceğim ve hepsinin başkanı olarak hareket edeceğim. Bana oy veren veya vermeyen ayrımını kesinlikle yapmayacağım. Hep birlikte birlik ve beraberlik içinde odalar birliğini şeffaf bir şekilde yönetmeye gayret edeceğiz. “ Dedi. Haber:Faruk çiftçi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler