Bir Kalp Bin umut platformu 300 yetimi giydirecek

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla duyarlı vatandaşlar Bir kalp bin umut platformuna yardımda bulunarak 300 yetimi giydirecekler

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Bir Kalp Bin Umut platformu, bu bayramda çocukları giydirerek mutlu etti. hayırseverlerin yardımlarıyla bayram öncesi 300 yetim giydirecekler 
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Bir Kalp Bin Umut platformu Başkanı Veysi Mercimekçi ,  hayırseverlerin bağışıyla 300 yetim giydireceklerini, imkan ollursa daha fazla yetimi giydirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Hedeflerine ulaşmak için hayırseverlerin daha çok duyarlı olmalarını ve yetim çocuklara karşı hassas davranmalarını isteyen Mercimekçi, "Bu Kurban Bayramı'nda hedefimiz 500 yetim giydirmek, hepsini bu bayramda sevindirmekti. Fakat imkânlarımız yeterli olmadığı için  hayırseverlerin bağışıyla 300 yetimi giydireceğiz. Ama gönül isterdi ki bütün yetimleri sevindirelim, bu konuda hayırsever vatandaşlardan biraz daha duyarlı olmaları en azından yetimlere karşı daha hassas olmaları istiyor ve yardıma çağırıyoruz." dedi.
 
"Yetim gülerse bütün dünya güler"
 
"Bütün yetimleri sevindirip giydirelim ki onlar sevinsin. Yetim gülerse bütün dünya güler ama yetim ağlarsa bütün dünya ağlar." diyen Mercimekçi sözlerine şöyle devam etti:
"Şu anda çocuklar elbise alırken girdikleri haleti ruhiye, o sevinci gördüğüm zaman bütün çocukların aynı şekilde sevinmesi ayrı bir duygudur. Kendileri bize görüntü olarak yansıtıyorlar. Hedefimiz bütün çocuklar sevinsin, sevinmeyen çocuk kalmasın, elbisesiz bayrama giren çocuk kalmasın hedefimiz budur. Bu konuda bütün yardım sever vatandaşlarımızdan bunun görüp bütün çocukları sevindirelim. Bütün yetimleri sevindirip giydirelim ki onlar sevinsin. Yetim gülerse bütün dünya güler ama yetim ağlarsa bütün dünya ağlar. O yüzden bütün dünyanın ağlamaması için yetimleri sevindirelim."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler