Bisikletler 3 ayda 6 bin 549 defa kiralandı

Bisikletler 3 ayda 6 bin 549 defa kiralandı

Batman Belediyesi’nin hayata geçirdiği’ Akıllı Bisikletim ‘uygulamasında 3 ay içinde 6 bin 549 kiralama işleminin gerçekleştiği açıklandı.
 
Belediye Başkanı Mehmet Demir’in girişimleri sonucu ‘Sağlık İçin Pedal Çevir’ kampanyasıyla 9 Temmuz 2019 tarihinde start alan uygulama başarıyla devam ediyor. Hareketsiz yaşamın hastalıklara davetiye çıkardığını, sağlıklı yaşam için de toplumun her kesiminin yürüyüşün yanı sıra bisiklet kullanması gerektiğini ifade eden Başkan Demir, hareketli yaşamın bir yaşam şekli haline dönüştürülmesi gerektiğini belirtti.
 
HER KESİM BİSİKLET KULLANMALI
 
Bisiklet kullanmanın yaşam tarzı haline getirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Demir, “9 Temmuz 2019 tarihinde hayata geçirdiğimiz Batman Belediyesi Akıllı Bisiklet (BatBis) uygulamamızda; Belediye yanı, Atatürk Parkı, 8 Mart Kadın Parkı, Batman Park AVM, Gültepe Su Parkı ve Batman Bölge Devlet Hastanesi yanında bulunan otobüs durağı olmak üzere 6 noktada bisiklet park istasyonumuz bulunmaktadır. 55 bisikletimizi halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Yaklaşık 3 aylık zaman dilimi içerisinde bisikletlerimiz 6 bin 549 defa kiralanmış bu sevindirici bir durum. Bunun dakika bazındaki süresi de 307 bin 739 dakikadır” açıklamasında bulundular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler