“Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var”

“Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var”

**TÜRSAB 7. BYK toplantısı için Batman’a gelen Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, TÜRSAB toplantısında konuşmasıyla toplantıya damgasını vurdu. Bal; “Batman’da insanlığın ne kadar güzel olduğunu gittiğim her yerde anlatacağım” dedi. 

“BATMAN’A MİSAFİRLERİNİZİ DE GÖNDERİN”

TÜRSAB 7. BYK toplantısı Batman’da üç gün süren etkinliklerle sona erdi. Önceki akşam Mado tesislerinde Vali Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve turizmciler bir araya geldi. Vali Deniz, konuklara Batman’ın 15 temmuz gecesindeki dik duruşunu hem anlattı hem de görüntülerle gösterdi. Vali Deniz; “Sizler Batman’a geldiniz. Buradaki huzur ve güveni gördünüz. Sizler geldiniz ama misafirlerinizi de gönderin bize. Batman sizin eviniz. Batman okuyan bir kent. Kütüphanelerimiz 22.00’lere kadar öğrencilerle dolu. İl ve ilçelerimizde tarihi güzelliklerimiz var” dedi.  

“BATMAN’I BÖYLE BİLMİYORDUK”

Gece konuşan Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, Batman’ı gerçekten böyle bilmediklerini belirterek; “Batman’a gelmeden önce küçük bir kent olarak biliyorduk. ‘Kadınsınız, Batman’a nasıl gidersiniz?’ denildi bize. Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var. Oysaki Batman yaşanılabilir bir kent. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Meğerse öyle değilmiş. İnsanlığın ne kadar güzel olduğunu geldiğimiz Batman’da görüyoruz. Biz Batman’ı gerçekten böyle bilmiyorduk. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Fakat gördüğümüz tablo çok daha güzel. İyi ki Batman’a geldik diyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler