Boğaziçi Kolejinden Öğrencilere Sınav Taktikleri Eğitimi

BOĞAZİÇİ KOLEJİ'NDEN BEYNİ ETKİN KULLANMA SANATI VE SINAV TAKTİKLERİ EĞİTİMİ

Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt, tarafından Boğaziçi Koleji  Öğrencilerine  "beyni etkin kullanma sanatı ve sınav taktikleri” adlı eğitim Öğretmenler ve Öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt tarafından Boğaziçi Koleji konferans salonunda  Öğrencilere yönelik düzenlenen   "Beyni Etkin  Kullanma Sanatı ve Sınav Taktikleri” adlı eğitim seminerine,Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Yılmaz,Yönetim Kurulu Başkanı Selman Yılmaz, Okul Müdürü M.Sait Batti, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Seminerde Kunter Kurt, insan beyninin etkin kullanımı, zorluklar karşısında mücadele ve hafıza teknikleri hakkında örneklemelerden de yararlanarak eğitici bilgiler verdi.
Karşılaşılan problemlerin çözümünün beyinde olduğunu söyleyen Kunter Kurt, “Ellerimizi birleştirdiğimizde yukarıda kalan parmak çok anlam ifade ediyor. Eller bir araya geldiğinde sağ parmak yukarıda kalıyorsa sözel zekaya sahipsiniz. Eğer sol parmak yukarıda kalıyorsa sayısal zekaya sahipsiniz" diyerek, kişilerin seçimlerinin buna göre yapması gerektiğini belirtti.

Kurt, zaman zaman verdiği örnekleri salonda bulunan Öğretmen ve Öğrencilerle uygulamalı yaptı.Eğitim ile alakalı konuşan Özel Batman Boğaziçi Koleji Müdürü M.Sait Batti,amaçlarının "Batman'ın eğitimdeki başarı çıtasını daha da üst sıralara taşımak olduğunu ve bu amaçla da işini severek yapacak,hayallerindeki mesleği ve üniversiteyi kazanmak isteyen öğrencilere destek olabilmek amacı ile düzenlenen bu eğitimde sunumu yapan değerli Eğitimci - Yazar Kunter Kurt'a teşekkür ederim."dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler