Bölge Devlet Hastanesi’ne Mide Küçültme Ameliyatı İçin Geldi

İstanbul’dan Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne Mide Küçültme Ameliyatı İçin Geldi

İstanbul’dan Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne gelerek ileri obezite şikayeti ile başvuran 30 yaşında iki çocuk annesi Dilan Altun adlı hastaya Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Turgay Demir, Opr. Dr. Güneş Tekten tarafından kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yapıldı.

15 günde 12 kilo verdi

Ameliyat hakkında bilgi veren Dr. Turgay Demir ‘’ Hastamız bize başvurduğunda 105 kg idi. Hastamıza ameliyat öncesi kapsamlı bir check-up yaptık. Ameliyata engel bir durum olmadığını tespit ettikten sonra kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yaptık. 15 gün sonra hastamız kontrole geldiğinde 93 kg idi ve 12 kg vermişti. Hastamızı İstanbul’a mutlu şekilde yolcu ettik. Hastamızın İstanbul’dan Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne tüp mide ameliyatı için gelmesi hem şaşırttı, hem de gurur verdi.’’  dedi.

2 yıldır İstanbul’da tüp mide ameliyatı olmak için çok uğraştım.

Dilan Altun duygularını şöyle dile getirdi; “Yıllardır fazla kilolarımdan muzdariptim. Diyet ve spor yapmama rağmen kilo veremiyordum. İstanbul’da yaşıyorum. 2 yıldır tüp mide ameliyatı olmak için gitmediğim hastane kalmadı, bir türlü ameliyat olamadım. Tam umudumu kaybetmek üzereyken Batman’da yaşayan bir yakınım Batman’da yerel gazetede Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tüp mide ameliyatlarının yapıldığını okuyunca bana haber verdi. Ben de bir umut kalkıp Batman’a geldim. Ameliyata engel bir durumum olmadığına karar verildikten sonra tüp mide ameliyatım yapıldı. 15 gün sonra kontrole geldiğimde 12 kg vermiştim. Doktorum artık İstanbul’a dönebileceğimi söyledi. İstanbul’da düzenli kontrollerimi yaptıracağım ve Batman’daki doktorum ile irtibat halinde olacağım. Hayallerim gerçek oldu, çok mutluyum. Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarına çok teşekkür ediyorum. ‘’

3 Yorum

Büşra Aslan

Büşra Aslan

06 Ocak 2020
Ben de Zayıflamak istiyorum

Büşra Aslan

Büşra Aslan

06 Ocak 2020
Ben de Zayıflamak istiyorum

Bahar

Bahar

13 Mayis 2020
Bende kilo vermek istiyorum ve veremiyorum yaşım 26 boyum 1.55 kilom 87 nasıl yapcam bir care

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler