‘BUGASS’ BÖLGENİN YENİ ENERJİ GÜCÜ

‘BUGASS’ BÖLGENİN YENİ ENERJİ GÜCÜ

Bölgenin en gözde Enerji sistemi Bugass yetkilileri Batman’da yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. İglos Cafede basın mensuplarıyla bir araya gelen Bugass Kızılötesi Teknolojileri Bölge Müdürü Mustafa Oğulbalı, Batman Bölge Bayisi Cengiz Cihangir, Şanlıurfa Bölge Bayisi Ahmet Ataş ve Bölge Koordinatörü Mecit Yıldırım firmaları ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 
“8 YILDA GÜVEN VE KALİTE SATTIK”
 
Sıcak Enerji sistemlerinin farklı teknolojilerde 41 yıldan bu yana hizmet verdiğini belirten Bugass Kızılötesi Teknolojileri Bölge Müdürü Mustafa Oğulbalı, kendi sektörlerinin 36 yıl ve Bugass’ın ise 8 yıldan bu yana müşterilerine güven ve kalite sattığını söyledi. Oğulbalı; “Türkiye’de saygın ve tanınan ünlü markaların sıcak enerji sistemlerini bizler yapıyoruz. Bu sektörde 8. yılımızı geride bırakmamıza rağmen, kalitemizle, fiyatımızla, profesyonel montaj ve işçiliğimizle hızla büyüyoruz. Amacımız Türkiye’de kısa zamanda 10. yılımızın sonunda bir numara olmaktır. Bunu da yaptığımız işlerin geri dönüşünü alarak sağlayacağız.” diye konuştu. 
 
 
“BUGASS ENERJİ CEPLERİ VE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR”
 
Bugass Batman Bölge Bayisi yetkilisi Cengiz Cihangir, markalarının müşterilerinin cebini ve yüzünü güldürdüğünü söyledi. Batman Bölge Ana Bayisi Cengiz Cihangir; “Batmanlı olduğum için ilimize ve bölgemize firmamızın kalitesini, uzman hizmetini, uygun fiyatını ve güvenini en iyi bir şekilde vermek zorundayız. Bugass sıcak enerji sistemleri sayesinde elektik tüketimine göre %90 daha uygun tasarruf sağlıyor. Örneğin elektrik sistemiyle her ay 1000 lira veriyorsanız, Bugass Doğalgazlı sistemimizle ayda 100 lira ödeyecek ve mekânlarınız daha iyi sağlıklı bir şekilde ısınacak.  Özellikle cafe, kamu kurum ve kuruluş, büyük işletmeler ve buna benzer mekânların ısıtma sistemlerini yapıyoruz. Tüm hizmetlerimiz ve ürünlerimize 2 yıl garanti ve 10 yılda parça garantisi hizmeti veriyoruz. Batman, Güneydoğu ve Doğu Anadolu insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler