BULUŞMA NOKTASI OLACAK

ATATÜRK PARKI BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Atatürk Parkında yer alan ve daha sonra yangın sonucu kül olan Yılmaz Güney Sineması’nın yerinin süs havuzuna çevrilmesine ilişkin Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin bir açıklama yaptı.
 
Belediye binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Şahin,  “Biz orada yeni bir çalışma yapmıyoruz. Sadece atıl olan alanı yeniden Atatürk parkına kazandırıyoruz. Burada kimse art niyet aramasın, Yılmaz Güney bizim de çok sevdiğimiz bir yönetmen ve aktör” dedi. Yılmaz Güney Sineması'nın yeniden yapılmasına ilişkin belediye meclis kararına değinmeyen Şahin, Yılmaz Güney Sineması alanı olarak kullanılan yerle ilgili statünün ise değiştirilmeyeceği belirtti. Şahin açıklamasında “Daha önce Yılmaz Güney Sineması’nın bulunduğu alanla bir tasarrufumuz var. Orası atıl kalmış bir yer. Biz sadece orada, Atatürk parkıyla bütünleşik oturma alanı oluşturuyoruz. Küçük de süs havuzu yapacağız. İleride bina yapılacaksa da rahat yapılabilir. Biz bir yapı yapmıyoruz. Sadece Atatürk parkı ile o alanı buluşturuyoruz.
Orayı temizleyeceğiz, insanların oturabileceği ve buluşabileceği bir yer yapıyoruz. Bir buluşma noktası olacak. Kimse art niyet aramasın” ifadelerini kullandı

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler