Büyükkaya ; Futbolcu Üretmemiz Lazım

Batman Petrolspor Yarasalar taraftar grubu lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya Radyo Yüksel’e konuk oldu .

Batman Petrolspor Yarasalar taraftar grubu lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya Radyo Yüksel’e konuk oldu . Yarasalar grubu ve yaptığı etkinliklerden konuşan Büyükkaya, Petrolspor ile ilgilide çarpıcı açıklamalar da bulundu.

                Batman Petrolspor taraftarlarının 2001 yılından itibaren  çeşitli isimlerle gruplaşırken, 2006 yılından  beridir Yarasalar ismini kullanıyor .  Aynı zamanda taraftar dernek başkanı olan Büyükkaya ; ‘’ Herhangi bir siyasi ideolojiye bağlı olmadan, tamamen vicdani olarak bizi rahatsız eden her şeye ses çıkarmayı ilke edinmiş bir grubuz, Sadece maça gidip gelen bir grup değil hayatın her alanına dokunan ve bu çerçevede çeşitli etkinlikler ve toplu faaliyet yapan bir derneğiz,’’  Dedi, ,Petrolspor yönetimi de dahil olmak üzere her hangi kişi ve kuruma da bağlı olmadığını söyleyen Büyükkaya ; gençlisinden yaşlısına, kadınından erkeğine giderek büyüyen bir dernek olduklarını belirtti .

 

YÖNETİMİN YAPTIKLARI YANLIŞ

                Petrolspor yönetiminin takımı yanlış yönettiğini ve Petrolspor’un bu sistemle başarıyı yakalamasın zor olduğunu  söyleyen Ozan Büyükkaya;’’Futbolcu üretecek bir sistemin kurulması lazım, her zaman pahallı futbolcular satın almak bize başarıyı getirmez ve 15 yıldır da getirmedi, yönetiminde derhal bu yanlıştan dönmesi lazım, kendi futbolcumuzu kendimiz yetiştirmemiz lazım. Sadece bir futbolcuya verecek parayı alt yapıya aktarırsak, uzun vadede bize dönüşü çok güzel olur’’ dedi.

                Radyo Yüksel ekibine atkı armağan eden yarasalar grubu, verdikleri destekten dolayı Radyo Yüksel ve Objektif Gazetesine teşekkür etti . 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler