Ceset ile ilgili şok gelişme

Ceset ile ilgili şok gelişme

Hasankeyf ilçesinde bulunan kadın cesedi ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Kadının eşinin kiraladığı araç, Dicle Nehrinde bulundu. Ailesi ise kadının ölümünden eşini sorumlu tuttu.
 
KOCASI MI ÖLDÜRDÜ ?
 
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, 4 gün önce kaybolan ve önceki gün Dicle Nehri kenarında cesedi bulunan Hayriye Arıca’nın ölümü ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Taziyeleri kabul etmeye başlayan Arıca ailesi, kızlarının kocası tarafından öldürüldüğünü iddia ederek şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Olay ile ilgili konuşan enişte Nusret Demirhan, baldızının daha önce Manisa'da yaşadığını söyledi. Demirhan, “Kocası işsizdi, bir de hep borç para alıyordu. Kredi çekmişti bunun üzerine. Kredi çektikten sonra kendi arabasını baldızım sattı. Bu borcu ödedi ve sonrada Batman’a geldiler. Batman’da da yine bir kredi çektirmek istedi. Baldızım yok diyordu. En son duyduğumuzda da zaten iki gündür kayıptı. Onu öldürmüş ve Hasankeyf nehrine atmış. Artık nehre mi atmış, suyun içinde mi boğmuş bilmiyoruz. Para yüzünden öldürdü. 5-6 yaşlarında bir çocuğu vardı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.
 
ARAÇLA İHTİHAR DALIŞIMI YAPTI ?
 
Vücudunda darp izleri olduğu belirtilen ve iki gün önce Hasankeyf’te cesedi bulunan Hayriye Arıca olayı ile ilgili soruşturma sürerken, Arıca’nın eşi Burhan Arıca’nın araç kiraladığı Rent a Car işletmecisi, süresi geçmesine rağmen aracın teslim edilmediğini belirterek polise başvurdu. Bu arada bazı vatandaşların Hasankeyf ilçesi yakınlarında Dicle nehrinde bir araç olduğu ihbarı üzerine Jandarma ve AFAD ekipleri bölgeye sevkedildi. AFAD ekipleri, uzun bir çalışmanın ardından aracı sudan çıkarırken, kiralanan araç olduğu anlaşılan 72 DZ 261 plakalı otomobilin boş olduğu anlaşıldı. Aralarında yaşanan tartışmanın ardından talihsiz kadının eşi Burhan Arıca’nın aracı kiraladığı ve birlikte Hasankeyf ilçesine giderken direksiyonu Dicle nehrine kırarak intihar dalışı yapmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.        

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler