CHP “FATURA ZULMÜNE ‘DUR’ DİYELİM”

CHP “FATURA ZULMÜNE ‘DUR’ DİYELİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, elektrik faturalarındaki aşırı yükselme nedeniyle ciddi toplumsal sorun yaşandığını belirterek “artık buna dur demeliyiz” dedi.

Yaşar yaptığı açıklamada “son aylarda herkesin ortak problemi haline dönüşen elektrik faturaları ile ilgili yapılan itirazlar, yapılan açıklamalar maalesef sonuca ulaşmamaktadır. Yıllardır çiftçinin isyan ettiği, esnafın kepenk kapatma zorunda kaldığı, sanayicilerin üretimi yavaşlatmak zorunda kaldığı elektrik faturaları karşısında tüm milletin çaresiz bırakıldı. Her ay katlanarak artan faturalar karşısında toplumsal ve bireysel tepki göstermesi gerektiğini birilerinin bu kuruma ‘dur’ demesi gerektiğini ve bu konu hakkında milletimizin yanında olduğunu kurumun ticari anlayışının araştırılması gerektiğini düşünmekteyiz.

Özellikle son aylarda yaptığımız ziyaretlerde partili veya taraf tüm vatandaşlarımız  dokunulsa ağlanacak durumda olduklarını görmekteyiz. Sihirli bir güce sahip bu kurumun zalimliği gün geçtikçe gün yüzüne çıkmaktadır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler