CHP MİLLETVEKİLLERİ BATMAN'DA SEÇİMİ İZLEYECEK

CHP Milletvekilleri seçim süresince Batman'da seçimi izleyecekler

CHP İzmir milletvekili Murat Bakan ve İstanbul milletvekili Ali Gökçek ve Antalya milletvekili Devrim Kök , Batman ve ilçelerinde 28 Mayıs  seçimleri öncesi seçim güvenliği konusunda yürütülen çalışmaları ve seçim çalışmaları için Batman'da bulunacaklar.
 
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan , İstanbul Milletvekili Ali Gökçek ve Antalya Milletvekili Devrim Kök , Batman  ve ilçelerinde 28 Mayıs  seçimleri öncesi seçim güvenliği konusunda yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve  Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, Batman’da  sandık güvenliğinin sağlanması ve 14 Mayıs seçimlerindeki eksikliklerin tamamlanması için çalıştıklarını anlatan CHP  Milletvekilleri, "Millet İttifakı ortağı partililerimizle birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımız tüm ilçeleri, en ücra mahalleleri ve mezraları kapsayacak şekilde devam ediyor. Birinci turda eksik kalan sandık görevlilerimizi ve müşahitlerimizi tamamladık. Seçimin başlayacağı saate kadar da tespit ettiğimiz eksiklerimizi tamamlamaya devam edeceğiz. Seçimin başladığı saatten, sandıklar kapanana kadar azami düzeyde sandıklara sahip çıkmayı birinci hedef olarak önümüze koyduk. Seçim süresince yurttaşlarımızın oylarını özgürce kullanmaları için her türlü desteği vereceğiz. Sandıkların sayımı, tutanaklarının doğru bir şekilde tutulması, ıslak imzalı tutanakların alınması ve oyların seçim kurullarına teslim edilmesi sürecindeki görevlerimizi de yeniden gözden geçirdik" dediler 
CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar Batman seçim çalışma güvenliği kadrolarının belli olduğu belirti.
 Yaşar "Batman Merkez, Hasankeyf, Gercüş ve Beşiri'de İzmir Milletvekilimiz Sayın Murat Bakan, Antalya Milletvekilimiz Sayın Devrim Kök ve ben görev alacağız.
 
Sason ve Kozluk Bölgesinde ise İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ali Gökçek çalışma yürütecek.Tek bir oyunuzun dahi boşa gitmemesi için sandıkların başında ve sahada olacağız. İrademize hep birlikte sahip çıkacağız"diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler