Çiftçi ve Ece Ailesinin Mutlu Günü

Çiftçi ve Ece Ailesinin Mutlu Günü

     Objektif Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi’nin eğitimci oğlu Veysel Çiftçi  Meslektaşı Melek Ece ile  hafta sonu Salon Elit’e düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi  
 
 
 
Salon Elit’e yapılan düğün töreninde Damadın Babası Yüksel Çiftçi ve gelinin Ayhan Ece konukları kapıda karşıladı.  
 
VALİ  DENİZ VE REKTÖR DURMUŞ DÜĞÜNE İŞTİRAK ETTİ
 
 
      Yapılan düğüne görkemli ve kalabalık bir topluluğun yanı sıra, Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş Çiftçi ve Ece ailesinin düğününe katıldı. Melek ve Veysel çifti ile sohbet edip, mutluluklar dilerken, genç eğitimcilere  çocuk sahibi olmaları tavsiyesinde bulundular.
 
    BASINDAN YOĞUN İLGİ 
 
 
      Batman’ın güzide basın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, yazı işleri müdürleri ve muhabirlerinin yanı sıra ulusal ajans temsilcilerinin  yoğun ilgi gösterdiği düğüne,  Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı: Arif  Arslan, Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğinden : Halit Beytüt, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı:  Ercan Atay, Batman Basın derneği Başkanı: Cebrail Uyanık ve üyeleri hazır bulundu.
 
   STK TEMSİLCİLERİ  VE İŞADAMLARI 
 
Türk Kızılay Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Genç, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar  Birliği (BESOB) Başkanı Talat Kara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Milli Eğitim İl Şube Müdürü İshak Akkaya, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, STK temsilcileri, Esnaflar, İş Adamları, Cemiyet Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu  katıldı.
 
 
 Düğün öncesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.  Kuran-ı Kerim Tilavetinden  sonra davetlilere yemek ikramında bulunuldu.  Daha sonra  davetlilerin oynadığı halaylar ve türküler eşliğinde düğün canlı bir şekilde devam etti. Melek ve Veysel çiftinin salona girişi büyük bir coşku ve tezahüratla karşılandı. Halay, delilo, şemmame, dans ve çiftetelli oyunlarının ardından coşkulu ve renkli gece, takı töreni ile son buldu. 
 
ÇİFTÇİ VE ECE AİLESİNDEN YAKIN İLGİ VE TEŞEKKÜR
 
      Düğün sahipleri  Çiftçi ve Ece ailesi  davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı tüm davetlilere  teşekkür ettiler. 
 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler