Kamyonetin altına giren motosikletli can verdi

Batman’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Batman'da meydana gelen trafik kazasında, motosikletiyle kamyonetin altına giren evli ve bir çocuk babası hayatını kaybetti.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Akyürek Mahallesi Petrol İş (İstasyon) Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki motosiklet sürücüsü İlyas Kaya (25), direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen 72 AC 095 plakalı kamyonetin altına girdi.

Kaza yerine gelen 112 sağlık ekibi müdahale etmesine rağmen evli ve bir kız çocuğu babası olan İlyas Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansa alınan Kaya'nın cansız bedeni Batman Bölge Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

“Rögarın tam dönemeçte oluşu kazalara davetiye çıkarıyor”

Yaşanan kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza anını anlatan görgü tanıkları, şunları söyledi: "Motosiklet sol taraftan geliyordu. Rögara girmemek için sağ tarafa kaydı. Karşıdan gelen kamyonetin altına girerek, kafasından yaralandı ve polisler rahmet ettiğini söyledi. Rögarın tam dönemeçte oluşu kazalara davetiye çıkarıyor. Önlem olarak da bu rögarın buradan kaldırılması gerekir. Bugünkü kazanın nedeni buradaki rögar mazgalıdır."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler