‘CİMRİ’NİN ISLAHI’ KOZLUK’TA SAHNELENDİ

‘CİMRİ’NİN ISLAHI’ KOZLUK’TA SAHNELENDİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kozluk Gençlik Merkezinin kurduğu ‘Gençlik Merkezi Mavi Düş Topluluğu’ nun sergilediği ‘Cimri’nin ıslahı’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.
 
29 Ekim Konferans Salonunda izleyiciyle buluşan tiyatro oyunu izleyicilerden tam puan almayı başardı. Bu tür başarılı projelere imza attıkları için mutlu olduklarını belirten Kozluk Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
 
“UMUDA VE MUTLULUĞA YOL ALDIK”
 
İlçe Müdürü Alağaş; “Uzun kış geceleriyle biriktirdiğimiz hüzünleri geride bırakıp, sanatın hayat veren tılsımıyla bu oyunda umuda ve mutluluğa yol aldık. Gençlik Merkezimizin gönüllülük yılı projesi çerçevesinde sahnelenen ‘Cimri’nin Islah’ı oyununa gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etti. Bunun devamı gelecektir. Gençlik her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi. Oyunu Kozluk Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Abdülbasir Alağaş’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Müdürdü İbrahim Rüzgâr, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve Gençlik Merkezine bağlı gençler izledi.

1 Yorum

Step

Step

01 Mayis 2020
Müthişş

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler