‘Çocuklar, tatilde kitap okuyup, spor yapsın’

‘Çocuklar, tatilde kitap okuyup, spor yapsın’

2017-2018 Eğitim ve Öğretimin yılının ardından yaz tatiline giren öğrencilere çağrıda bulunan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.
 
Yaz mevsiminde başta yüzme kursları olmak üzere, atletizm, futbol, tenis, taekwondo, badminton, basketbol, voleybol, jimnastik, hentbol, voleybol, dart ve tüm branşlarda kurslarının açık olduğunu belirten İl Müdürü Eren, velilerin kayıt için acele etmesini istedi.
 
“KİTAP OKUYUP, SPOR YAPSINLAR”
 
Yaz tatilinde çocukların kitap okuyup spor yapmalarını isteyen İl Müdürü Eren; “Çocuklarımız Eğitim ve Öğretim yılında çok yoruldular. Spor yapmak onların en doğal hakkıdır. Velilerimiz istediği branşta çocuğunu kayıt yaptırabilir. Bunun için İl Müdürlüğümüzün 1. Katında bulunan Sicil lisans bölümünden kayıt yaptırabilirler. Bu yıl farklı bir çalışmayla Halk Eğitim Merkezimizle koordineli bir şekilde çalışıp, tüm branşlarda ihtiyacımız kadar antrenör görevlendireceğiz. Bayramdan sonra başlayacak tüm kurslarımıza ilginin büyük olmasını bekliyoruz. Çocuklarımıza ne katar hizmet etsek azdır.” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler