Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Batman’da Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Batman’da

Batman’da yarın  düzenlenecek olan AK Parti 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Batman’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan hazırlıklar devam ediyor
 
Kapalı Spor Salonu'nda cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan kongre öncesi Batman'da cadde ve bulvarlar Türk Bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişleriyle donatıldı. Hazırlık çalışmaları kapsamında AK Parti Batman milletvekili ve AK Parti Batman il teşkilatı yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi verdi.
 
HAMİDİ ‘BATMAN’A YAKIŞIR BİR KARŞILAMA YAPACAĞIZ’
 
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül ve Kadın-Gençlik Kolları başkanları,  Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilk sözü alan Milletvekili Hamidi:
Cumhurbaşkanımız, liderimiz 3 Şubat Cumartesi günü 14.00’te ilimize teşrif edecektir. İl teşkilatımız ve bizler, 4-5 gündür bir hazırlık içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamanın gayretindeyiz. Ülkemizde büyük hizmetleri olan, dünyanın gıptayla takip ettiği Cumhurbaşkanımızın ülkemize olduğu gibi Batman’a da güzel hizmetleri var. Devam eden projeler var, hayata geçirilmek istenen projeler var. İnşallah Batman, en güzel şekilde ev sahipliği yapacak. Zaten genlerimizde misafirperverlik var. Bu kongrenin en güzel şekilde neticelendirilmesini diliyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler