CUMHURİYET M.T.A.L. ÖĞRENCİLERİ RADYO YÜKSEL’de

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Radyo Yüksel’i ziyaret ettiler

Okul idaresi, öğrencilerin sürekli ders programları  içinde mücadeleleri ve sınav stresinden uzaklaşmaları  adına öğrencileri sosyal aktivitelere teşvik etmenin öğrenciler üzerinde olumlu bir etki yaratacağını düşündüklerinden, öğrencilere farklı aktivitelerde bulunmalarını tavsiye ediyorlar.
 
 
 
Bu kapsamda okul  müdürü Mesut Yıldız, Edebiyat öğretmenleri Mesut Dönmez ve M.Selim Ay, farklı öğrenci grupları oluşturarak, farklı sektörlerle iletişime geçmelerini sağlıyorlar.
Dört öğrenciden oluşan gruplardan birine Radyo ve radyoculuk üzerinde çalışma yapma görevi veriliyor.
 
 
Öğrenciler : Zeynep Akgül, Emine Orak, Azime Taşan ve Semanur Beytekin okul idaresi tarafından Radyo Yüksel’e  gönderilerek, Radyo ve radyoculukla ilgili merak ettikleri konular hakkında röportaj yapmaları istenir. 
 
 
Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çiftçi, programcılar Sibel ve Esila ile görüşen öğrenciler, Radyo  ve radyoculukla ilgili merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar.
 
 
Öğrenciler daha sonra canlı yayına alınarak duygularını mikrofon da ifade etme fırsatını buldukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Mikrofondan öğretmenlerine ve öğrenci arkadaşlarına iste okumanın sevincini yaşadılar. Radyo Yüksel’i umduklarından daha güzel bulduklarını söyleyerek, hatıra fotoğrafları  çektiren genç öğrenciler Radyo Yüksel’den mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler