Daha Yaşanılır Bir Kardelen Herkesin Hakkı

Daha Yaşanılır Bir Kardelen Herkesin Hakkı

Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi’den Alkışlanacak Davranış.

‘Sorunları Biliyorum Çözmek İçin Geliyorum’ Sloganıyla seçim çalışmaları sürdüren Emekli Toki Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi,  yaptıkları girişimler neticesinde, mahallenin çeşitli yerlerine dikmek amacıyla  400 adet  fidanı mahalleye getirdi. Gelecek nesillere daha doğal bir mahalle bırakabilmek için ilk adım olarak fidan dikimine başladığını belirten Hasan Çiftçi, yaptığı açıklamada, muhtar seçilmesi halinde park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmalarına devam edeceğini kaydetti. 

Kardelen Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çiftçi : ‘’ Azalarım M.Emin Uslu, Hasan Cens, Duriye Işık, Osman Güler ile  birlikte kardelen mahallesinin yeşil alanlarını artırmak ve mahallemizi güzelleştirmek için, 400  adet  fidan temin edip mahallemize getirdik.

Bu fidanların bir kısmını okul  yönetimine teslim ettik. Geri kalanları  blokların etrafına dikmeleri için, Üç yönetime  eşit şekilde paylaşıp, teslim ettik.

Kardelen mahallesi için çalışmalarımız devam edecek. Kardelen mahallesi bizim, hanımlarımızın ve çocuklarımızın yaşam alanlarıdır mahallemizi güzelleştirmek ve daha yaşanılabilir bir mahalle yapmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız,bununla birlikte seçilmem halinde  Mahalle sakinlerinin şikayetlerini yetkili makamlara bildirerek çözüme kavuşması için takipleri yapacağım. Yardıma muhtaç kişileri tespit edip, ilgili makamlardan yardım talep edilmesi, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını tespit ve giderilmesi ile fatura ödemelerinin takibi konularında çalışma yapacağım.

Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda oyun oynamaları için belediyemizin yardımı ile parkların düzenlemesi ve komşuluk bağlarının güçlenmesi için etkinliklerin düzenlemesi konularında çalışacağım’’ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler