Dayanışma Grubu “Yerel Sermaye Desteklenmeli”

BATSO seçimlerine Dayanışma grubu olarak giren M.Emin Doğru’nun basın durağı Objektif gazetesiydi.

1 Nisan BATSO seçimleri çalışmaları kapsamında basın turuna çıkan dayanışma grubunun durağı Batman Objektif Gazetesi’ydi.
 
Dayanışma Grubundan M.Emin Doğru, Salih Yanaç ve Cemal Çetiz gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çftçi ile görüşerek BATSO seçimleri çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
 
 
BATSO Batman için çok önemli bir oda olduğunu belirten M.Emin Doğru, son haftayı yoğun bir şekilde geçirdiklerini ve üyelerin birçoğuna ulaşmak istediklerini ifade ettiler.
 
BATSO’yu hakkettiği şekilde yönetmeye talibiz. Batman esnafının temsil edildiği ve Batman esnafını destekleyen bir oda haline getireceğiz BATSO’yu.
 
 
Ticaretin içinde olduğumuz ve esnaf olduğumuzdan esnaf sıkıntılarının farkındayız. Esnaflarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olacağız.
 
Batman’ı önceleyen dürüst, ilkeli ve vizyon sahibi bir kadro ile BATSO yönetimine talibiz, sloganı ile yola çıkan Dayanışma Grubunu temsilen M.Emin Doğru seçmenlerin sarı renkli pusula ile kendilerini desteklemelerini istedi. Objektif Haber

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler