DEVA PARTİSİ’DEN BARAT’A ZİYARET

DEVA Partisi, Batman Radyo Tv ve İnternet Yayıncıları Derneğini Ziyaret Etti.

DEVA Partisi İl Başkanlığı heyeti BARAT- Batman Radyo Tv ve İnternet Yayıncıları Derneğine nezaket ziyaretinde bulundu.

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı heyetinden Burak Akın, Bayram Turan, Bilal Kayran, Yusuf Acar ve Adnan Kavuştur, Batman Radyo, Tv ve İnternet Yayıncıları Derneğini ziyaret ederek, BARAT Başkanı Yüksel Çiftçi ile gündeme dair konular üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

DEVA Partisi Batman İl Başkanlığı heyeti şu açıklamada bulundu. “Deva Partisi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hedefimiz her kesime ve herkese ulaşmaktır. Kedimiz ifade etmek ve tanıtmak istiyoruz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın güvenli geleceği için, herkesin yarına umutla bakabileceği yaşanılabilir bir ülke için başta Genel Başkanımız Ali Babacan olmak üzere hep birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

Çalışmalarımız hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için sürekli ziyaretlerde bulunuyor ve kesintisiz olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Basın kuruluşları, STK’lar, Dernekler başta olmak üzere her bireye ulaşmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz.”

BARAT– Batman Radyo Tv ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çiftçi DEVA Partisi heyeti tarafından derneklerine yapılan nezaket ziyareti için teşekkür ederek, şunları söyledi.

Çiftçi “ Özverili çalışmalarınızı takip ediyor, izliyor ve takdir ediyoruz. Sizlerin de, bizlerin de derdi Batman olmalı. Sosyal, kültürel ve ekonomik olarak Batman’ın hak ettiği hizmetleri alması için hep birlikte çaba sarf etmeliyiz. Batman’a katkı sunacak her proje ve her oluşumu desteklemekten geri kalmayacağız.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler