DEVA’DAN BATSO’YA ZİYARET

DEVA’DAN BATSO’YA ZİYARET

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir'e ziyarette bulundu.
 
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Batman’ın kalkınmasında en büyük rolü oynayan kurumlardan biri olan BATSO’nun güçlendirilmesi taraftarıyız. BATSO’ya sağlanan destekler, Batman’ın en büyük sorunlarından biri olan işsizlik ile mücadele için büyük önem arz ediyor. Ülkemizin ve dolayısıyla şehrimizin hızla yoksulluğa sürüklendiği bu dönemde, özellikle üretim odaklı, yoğun istihdam sağlayan tüm işletmelere ciddi destekler sağlanması gerekiyor.  DEVA Partisi olarak, imar rantlarına dayalı bir büyüme modelinin tamamen değişmesi ve başta sanayi olmak üzere, üretken sektörleri baz alan bir büyüme stratejisinin hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’de tabana yayılan gelir eşitsizliğini önlemenin, işsizliği azaltmanın, ihracatı artırmanın en iyi yolu, ileri teknoloji odaklı; yüksek katma değerli ürünlere yönelik bir üretim ekonomisine geçmektir.” dedi.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ise, kapılarının tüm partilere eşit derece açık olduğunu dile getirerek, “BATSO olarak, tek amacımız Batman ekonomisinin kalkınmasına destek sağlamaktır. Batman’ın sanayi ve ticaretteki yüksek potansiyelini kullanabilmek için yoğun çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler